promocje albar
facebook

Dodaj opinie o naszej szkole

Opinie

Ewa

Serdecznie polecam każdemu pana Łukasza Busia. Jazdy przyjemne, miła atmosfera. Dobrze wytłumaczone zasady ruchu drogowego, egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem.

czwartek, 13 grudzień 2018

 

Natalia

Każdemu kursantowi polecam serdecznie Pana Krzysztofa Fugasa, profesjonalny instruktor, pełen optymizmu i chęci do pracy, niesamowicie cierpliwy i pomocny. Pan Krzysztof bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminów, które zakończyłam powodzeniem. Jeszcze raz polecam :)

czwartek, 13 grudzień 2018

 

Wojciech

Serdecznie polecam każdemu pana instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jazdy w przyjemnej, luźnej, bezstresowej atmosferze. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem

piątek, 7 grudzień 2018

 

KINGA

Polecam każdemu instruktora- profesjonalistę p. Krzysztofa Bilskiego. Odbyłam u niego jazdy doszkalające. Odbyły się one w bardzo sympatycznej atmosferze. Potrafi w sposób rzeczowy konkretny przekazać swoją wiedzę i doświadczenie. Zwraca uwagę na popełniane błędy oraz pomaga je wyeliminować, motywując do coraz lepszej jazdy.
Egzamin zdany za pierwszym razem (teoria i praktyka) .
Bardzo, bardzo, bardzo polecam!

czwartek, 6 grudzień 2018

 

Weronika

Znajomi polecili mi Albar, posłuchałam ich i nie żałuje! Co się rzuca w oczy najbardziej, to świetna cena i przyjemna atmosfera. Gorąco polecam jako instruktora Pana Łukasza Busia, jest to bardzo spokojny i rzeczowy człowiek. Bardzo dobrze potrafi wytłumaczyć zasady ruchu drogowego i daje sprawdzone wskazówki na egzamin państwowy. Zapiszcie się na jazdy do Pana Łukasza, a jetem pewna, że nie pożałujecie.

wtorek, 4 grudzień 2018

 

Magda

Najlepsza szkoła jazdy, najlepsi instruktorzy- szczególnie polecam instruktora Łukasza Busia, gwarantowany sukces, zdane za pierwszym.

poniedziałek, 26 listopad 2018

 

Magda Król

Bezkonkurencyjna szkoła jazdy!! Pełen profesjonalizm, zanagażowanie, punktualność-same superlatywy. Tak można mówić tylko o grupie młodych, zdolnych ludzi z werwą, którzy od początku dzięki swojej pracy i chęci pomagali kursantom osiągnąć nieosiągalne!! Naprawdę polecam, bo zdanie egzaminu za pierwszym razem po tak solidnie odbytym kursie to formalność. Myślę, że każdy z instruktorów angażował się na tyle aby przekazać cała wiedzę efektownie, a dzięki opanowaniu Łukasza Busia każda sytuacja na drodze po pewnym czasie stawała się prosta do rozwiązania. Pełen spokój, prof esjonalizm i optymizm sprawiały, że każda jazda to byla przyjemność. Jak po sukces to tylko z takimi ludźmi, którzy nauczyli absolutnie wszytskiego i dawali zlote rady, które się przydały na egzaminie wewnętrznym i państwowym.

poniedziałek, 26 listopad 2018

 

Dawid

Krzysztof Bilski znaczy więcej niż tysiąc słów. Człowiek czyste złoto, od niego kalibruje się wykrywacze złota. Nauczyłby nawet gipsową meblościankę jak robić na blaszkę krakowskie ronda, uliczki, skrzyżowania i obsługę samochodu. Dzięki niemu nie straszne było małą kursową Kijanką mijać się z ciężarówkami, on nie zostawiłby nikogo na przejeździe kolejowym. Polecam z głębi serducha bo radość od ucha do ucha, za pierwszym razem zdane, że nie siada mucha :D

poniedziałek, 19 listopad 2018

 

Kasia

Szczególnie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Swietnie uczy jazdy i doskonale przygotowuje do egzaminu. Koknrektny i sympatyczny, polubiłam jazdę autem dzięki niemu :) Zdane za pierwszym razem!

piątek, 16 listopad 2018

 

Agnieszka

Za spokój , cierpliwość , wyrozumiałość i przywrócenie wiary w to, że zdam dziękuję i z całego serca polecam instruktora - Łukasza Busia , do którego trafiłam po ukończonym kursie. Łukasz odznacza się wysoką kulturą osobistą, co dla poprzednich moich instruktorów nie było tak oczywistą kwestią. Żałuję tylko, że nie trafiłam do niego od razu. Polecam !

sobota, 10 listopad 2018

 

Kacper

Polecam Albar i instruktora z którym miałem przyjemność jeździć - Pana Łukasza Makowskiego, który prowadził zajęcia zarówno z teorii jak i praktyki. Oba egzaminy zdałem za pierwszym razem.

środa, 7 listopad 2018

 

Kmieciu

Teorię jak i praktykę zdałam za pierwszym razem. Teoria jest tłumaczona w przejrzysty sposób, prowadzący tłumaczy zagadnienia z którymi są problemy. Co do praktyki polecam Krzysztofa Bilskiego, przyjazne nastawienie, miała atmosfera a co najważniejsze pokazuje kursantowi na co należy zwrócić uwagę podczas egzaminu i do czego egzaminatorzy często się przyczyniają.

poniedziałek, 29 październik 2018

 

kastka

Polecam instruktora Krzysztofa Fugasa. Zdałam za pierwszym razem prawie bezbłędnie. No właśnie, prawie, dlatego sugeruję dopytywać się jeśli ma się z czymś wątpliwości. Ogólnie oceniam instruktora bardzo dobrze, łatwy kontakt, zero stresu.

poniedziałek, 29 październik 2018

 

Magda

Serdecznie polecam instruktora Łukasza Busia, jazdy odbywają się bez stresu w świetnej atmosferze. Łukasz do każdego kursanta podchodzi indywidualnie, potrafi wszystko cierpliwie wytłumaczyć krok po kroku, udziela dużo pomocnych rad, dzięki którym łatwiej zdać egzamin i przede wszystkim uczy inteligentnego zachowania na drodze. Ponadto swoim żartem umie rozładować stresujące sytuacje i dodać pewności siebie za kółkiem. Wybór szkoły i instruktora był strzałem w dziesiątkę co potwierdza egzamin zdany za pierwszym razem.

sobota, 27 październik 2018

 

Wiktoria

Z pełnym przekonaniem polecam szkołę Albar jak i instruktora Janusza Peciaka! Solidnie przygotował mnie do egzaminu, który zdałam za 1 razem. Jazdy odbywały się w bardzo dobrej atmosferze, z dawką humoru, więc jazdy nigdy nie były stresem, tylko wielką przyjemnością. Dzięki wskazówkom oraz trasom przygotowanym pod egzamin praktyczny, nie miałam problemów z trasą egzaminacyjną.
Bardzo polecam!

środa, 24 październik 2018

 

Piotr

Również polecam wszystkim szkołę Albar oraz instruktora Krzysztofa Fugasa. Jazdy odbywały się w bardzo dobrej atmosferze. Krzysztof potrafi w doskonały sposób przygotować do egzaminu i po prostu nauczyć jeździć przepisowo. Dzięki cennym wskazówkom i cierpliwemu tłumaczeniu popełnianych blędów, udało mi się zdać za 1 razem. Szczerze go polecam!

poniedziałek, 22 październik 2018

 

Paula

Szkołę Albar poleciła mi moja przyjaciółka, a teraz po przebytym kursie z czystym sumieniem również mogę polecić ją innym.Bardzo polecam Pana Krzysztofa Bilskiego, który bezstresowo i w bardzo dobrej atmosferze w pełni przygotował mnie do egzaminu. Jest bardzo profesjonalny i doświadczony, przez co podchodzi do kursanta w sposób indywidualny. Pan Krzysztof bardzo zmotywował mnie do egzaminu i udało się zdać za 1 razem!!
Bardzo polecam!!

poniedziałek, 8 październik 2018

 

Kacper

Bardzo polecam szkołę Albar, a w szczególności Pana Zenona Skrzyńskiego, z którym miałem przyjemność uczęszczać na jazdy. Pan Zenon jest bardzo cierpliwy i świetnie uczy jeździć samochodem oraz pokazuje bardzo przydatne techniki zarówno prowadzenia samochodu jak i innych manewrów, np. parkowania. Bardzo polecam!

wtorek, 2 październik 2018

 

Tomek

Z pełnym przekonaniem mogę polecić każdemu Pana Krzysztofa Bilskiego. Szkolenie odbywa się w miłej, bezstresowej atmosferze. Instruktor stopniowo wprowadzał nowe elementy techniki jazdy, zwiększając stopień ich zaawansowania adekwatnie do umiejętności kursanta. Pan Krzysztof podchodzi do każdego ucznia w sposób indywidualny, zwraca uwagę na popełniane błędy i pomaga je poprawić. Dzięki dobremu przygotowaniu udało mi się zdać za pierwszym razem. Szczerze go polecam!

poniedziałek, 1 październik 2018

 

Natalia

Chciałabym bardzo polecić wszystkim Pana Krzysztofa Bilskiego. Pan Krzysztof ma ogromną wiedzę i doświadczenie, dzięki którym ma odpowiednie, indywidualne podejście do każdego kursanta. Przede wszystkim uczy myślenia, a nie tylko jeżdżenia na pamięć. Dzięki opanowaniu jest w stanie na czas skorygować wszystkie błędy początkujących kierowców. Jazdy były bardzo profesjonalne, odbywały się w spokojnej, bezstresowej i sympatycznej atmosferze. Wszystkie wątpliwości i pytania są na bieżąco tłumaczone w jasny sposób, a błędy podsumowywane. Pan Krzysztof potrafi również odpowiednio zmotywować zniechęconych, a stresujących się uspokoić. Dzięki jego nauce i wskazówkom czułam się przygotowana na każdą ewentualność podczas egzaminu, nie pozwoliłam by zjadły mnie stres i emocje i zdałam zarówno teorię jak i praktykę za pierwszym razem! Szkołę i prowadzone przez nią wykłady również gorąco polecam. Panie w sekretariacie są bardzo miłe i pomocne, chętnie odpowiadają na wszelkie pytania. Wykłady także są bardzo ciekawe. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam tę szkołę i tego instruktora, jeszcze raz serdecznie wszystkim polecam i dziękuję za przygotowanie! :)

poniedziałek, 17 wrzesień 2018

 

Gabi

Polecam jazdy u Pana Krzysztofa Bilskiego, który bardzo porządnie przygotowuje do zdania egzaminu. Wszystko jest jasno tłumaczone, bezstresowo, do tego widać indywidualne podejście Pana Krzysztofa do każdego kursanta, również przez motywację do zdania za pierwszym razem.
Gorąco polecam każdemu!

wtorek, 11 wrzesień 2018

 

Kamil

Serdecznie polecam szkołę jazdy ALBAR i instruktora Pana Krzysztofa Bilskiego. Bardzo pomocna obsługa w sekretariacie, nie ma pytania, na które nie uzyskamy tam odpowiedzi. Pan Krzysztof świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego: objaśnia szczegółowo każdy aspekt egzaminu, wyjaśnia i dba o poprawianie popełnianych błędów, dzięki czemu nasza jazda staje się perfekcyjna. A to wszystko w bardzo przyjaznej atmosferze, która sprawia, że tylko czeka się na następne jazdy. Cenne uwagi i wskazówki przed egzaminem, a także ukształtowanie odpowiedniego nastawienia pozwoliły mi sprostać wyz waniu i zdać za pierwszym razem, mimo bardzo wymagającego egzaminatora. Niemniej ważne, a może najważniejsze jest to, że jazdy z Panem Krzysztofem oswoiły mnie z samochodem i z jazdą po Krakowie, dzięki czemu nie mam obaw o podróż na co dzień, nawet po najbardziej zawiłych skrzyżowaniach. Za to należą sie szczególne podziękowania :)

poniedziałek, 10 wrzesień 2018

 

Karolina

Chciałabym polecić wszystkim Pana Roberta Jurka! Z osoby która bała się, dosłownie, dotknąć kierownicy na pierwszych zajęciach,która nie miała wcześniej ŻADNEGO kontaktu
z autem za kierownicą, zrobił ze mnie osobę która zdała
za pierwszym razem zarówno teorie jak i praktykę!
Pan Robert nigdy nie podnosi głosu - co było dla mnie bardzo istotne przy wyborze instruktora. Jeśli trzeba to zwróci uwagę i stara się wytłumaczyć najjaśniej jak się da, aż ktoś tak oporny jak ja załapie. ;) Nie uczy niczego "na sposób"! Co jest częstym błędem instruktorów. W czasie zajęć wprowadza miłą atmosferę. Podsumowuje zawsze co było dobre, co złe, nad czym trzeba popracować. Widać że zależy mu
na kursancie. Polecam z całego serca!

poniedziałek, 10 wrzesień 2018

 

Zosia

Jazdy bardzo dobrze przygotowujące do egzaminu. Polecam Pana Krzysztofa Bilskiego, bardzo doświadczony, konkretny, a do tego sympatyczny instruktor. Dodatkowoie ma problemu z umawianiem się na jazdy, serdecznie polecam :)

wtorek, 21 sierpień 2018

 

Kuba

Miałem przyjemność odbywać jazdy z Panem Krzysztofem Bilskim. Instruktor z powołania, wie co robi i robi to solidnie. Zależy mu na tym, aby kursant nauczył się prawidłowo jeździć i zdał egzaminy, dlatego i mnie udało zdać się wszystkie w pierwszym terminie. Dostępność Krzyśka dla kursanta jest bardzo dobra, nie ma problemu z ustaleniem odpowiedniego terminu jazd. Zależy mu na tym aby każdy kto odbywa z nim jazdy nauczył się prawidłowo jeździć i nie musiał zdawać egzaminów więcej niż jeden raz, jednak ważne jest zaangażowanie samego kursanta. Atmosfera jest luźna, można poroz mawiać na wszystkie tematy, polecam

środa, 1 sierpień 2018

 

Jakub

Cały kurs odbywał się w przyjemnej atmosferze, bez stresu, a w razie potrzeby instruktor służył dobrą radą. Dostępność instruktora bardzo dobra, bezproblemowe dostosowanie terminów jazd do czasu kursanta. W czasie jazd wszystkie sytuacje analizowane w taki sposób, aby kursant zrozumiał i nauczył się jeździć prawidłowo, a nie na pamięć. Jazdy uczą myślenia, aby poradzić sobie w każdej sytuacji na drodze i na wszystkich drogach, a nie tylko na tych nauczonych podczas jazd.

środa, 1 sierpień 2018

 

Duszan

Bardzo fajny ośrodek szkolenia kierowcy, wszystko szybko i bezproblemowo da się załatwić. Miałem przyjemność jeździć z Panem Krzysztofem Bilskim, z którym od razu przechodzi się na "ty", tlumaczy jasno i dosadnie bez zbednego gadania, haha :D
No i da się z nim na luzie pożartować. W każdym razie. Bardzo przyjemny człowiek i warto z nim jeździć :D
Egzaminy zdane za 1 razem i jestem pewny, że to zasługa Krzyśka :D
Pozdrawiam.

sobota, 28 lipiec 2018

 

Kacper

Świetna szkoła, bardzo serdecznie polecam

czwartek, 26 lipiec 2018

 

Joanna

Serdecznie polecam szkołę Albar! Polecam Pana Krzysztofa Bilskiego oraz Pana Szczepana Kolad. Instruktorzy są cierpliwi, profesjonalni i bardzo sympatyczni. Na każdym kroku udzielali rad praktycznych i teoretycznych, dzięki czemu można bezstresowo nauczyć się jeździć po Krakowie i żadne skrzyżowania oraz ronda nie są już straszne :) Dzięki nim egzamin zdany za pierwszym razem! Dziękuję!

poniedziałek, 23 lipiec 2018

 

Renata

Polecam serdecznie szkołę Albar! Bardzo miła i pomocna obsługa. Szczególnie też polecam instruktorów Pana Roberta Jurka, który z pełnym zaangażowaniem, uśmiechem i spokojem przygotował mnie do egzaminu oraz Pana Krzysztofa Bilskiego, który na jazdach doszkalających swoim profesjonalizmem doszlifował moje niedoskonałości. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

sobota, 21 lipiec 2018

 

Kamil

Serdecznie polecam szkołę jazdy Albar. Panie w biurze są bardzo miłe i pomocne - odpowiedzą na każde pytanie. Profesjonalne podejście do kursantów oraz miła atmosfera podczas wykładów jak i jazd. Szczególnie polecam instruktora Łukasza Busia, jazdy były przeprowadzane punktualnie i bezstresowo. Pan Łukasz udziela wiele pomocnych wskazówek, a w razie wątpliwości wszystko dokładnie tłumaczy. Można z nim również swobodnie porozmawiać i pożartować. Egzamin zdałem za pierwszym razem.
Dziękuję za odpowiednie przygotowanie i szczerze polecam!

poniedziałek, 16 lipiec 2018

 

Karolina

Polecam instruktora Łukasz Buś świetnie tłumaczy a cały kurs przebiega bezstresowo. Zdałam za pierwszym razem!!

środa, 11 lipiec 2018

 

Gabriela

Zdecydowanie polecam szkołę. Szczególnie polecam i jednocześnie dziękuję instruktorowi, Łukaszowi Gajkowi - młody człowiek ze świetnym podejściem, dużym doświadczeniem i dobrymi radami nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do funkcjonowania w ruchu drogowym jako dobry kierowca. W 30 godzin z osoby, która nigdy nie siedziała za kółkiem potrafi wykrzesać naprawdę dobrego kierowcę :)
Jeszcze raz polecam!

środa, 11 lipiec 2018

 

Paweł Pytlowany

Polecam szkołę jazdy ALBAR. Profesjonalne podejscie do kursanta. Jazdy były prowadzone punktualnie, w miłej i spokojnej atmosferze. Wszelkie pomyłki kursanta, były na bieżąco omawiane. W związku z tym polecam instruktora Kazimierza Mostka, który posiada wiedzę, oraz odpowiednie podejście do kursanta. Jak wspomniałem wcześniej prowadzi jazdy w milej i spokojnej atmosferze. Dzięki wskazówkom instruktora udało mi sie zdać egzamin. Dziękuję i będę na przyszłość polecał Albar oraz pana Kazimierza Mostka.

środa, 27 czerwiec 2018

 

Klaudia

Polecam szkołę Albar wszystkim przyszłym kierowcom. W szczególności polecam z całego serca najlepszego Instruktora - Pana Zenona Skrzyńskiego, który ma niezwykle dużo cierpliwości, a teoria, która z początku wydaje się czarną magią, po zajęciach z Panem Instruktorem jest zrozumiała. Podczas jazd na mieście można o wszystko pytać, wszelkie wątpliwości zostają wyjaśnione, trasy są opanowane do egzaminu na 100%. Dodatkowo można od Pana Instruktora otrzymać porządną dawkę motywacji i zapewniam, że można zdać egzamin, nawet, jeśli nie wierzy się we własne możliwości, za co bar dzo serdecznie dziękuję! Można odczuć zainteresowanie, dobrać jazdy doszkalające, terminy są elastycznie dostosowane do możliwości kandydata. Dodatkowo Panie w sekretariacie - zwłaszcza Pani Magda - są bardzo sympatyczne, pomocne, spokojnie wytłumaczą wszelkie pytania, wątpliwości. W każdej sprawie można się skontaktować i zostanie udzielona wyczerpująca odpowiedź. Z każdym nawet najbardziej błahym problemem, zapytaniem można się śmiało zgłosić. Dziękuję jeszcze raz bardzo serdecznie i z pewnością będę Państwa Szkołę polecać! ♥

poniedziałek, 25 czerwiec 2018

 

Grzegorz K.

Polecam gorąco. Profesjonalna szkoła jazdy, fajne zniżki które można znaleźć w internecie. Polecam szczególnie instruktora Łukasz Buś, sympatyczny, inteligentny, tłumaczy od początku do końca. Nie wiedziałem co do czego, po 30 godzinach czuję się jak ryba w wodzie.

środa, 20 czerwiec 2018

 

Rafał

Świetna szkoła, zdane od razu. Polecam instruktora Łukasz Buś. Bardzo sympatyczny człowiek, wyjaśnił wszystko co trzeba było i nauczył solidnie jeździć.

środa, 13 czerwiec 2018

 

Beata B.

Gorąco polecam szkole oraz instruktora Pana Waldemara Kałużę. Świetna atmosfera na lekcjach teoretycznych, w biurze oraz podczas zajęć. Dzięki cierpliwości, ogromnej wiedzy i doświadczeniu Pana Waldemara z zupełnej amatorki stałam się kierowca. Dzięki wielu wskazówkom instruktora zdałam egzamin bez problemu. Polecam i jeszcze raz dziękuje za współpracę :)

poniedziałek, 11 czerwiec 2018

 

Bartek

Serdecznie polecam szkołę ALBAR, a w szczególności instruktora ŁUKASZA BUSIA. Jazdy były prowadzone bardzo profesjonalnie, punktualnie, a co najważniejsze bezstresowo. Sam Pan Łukasz to bardzo życzliwy, cierpliwy, dokładny, dający mnóstwo wskazówek człowiek z którym zawsze można pożartować. Cieszę się, że trafiłem właśnie na niego. Dodatkowo bardzo sympatyczna i pomocna Pani w recepcji. Egzamin zdany za pierwszym razem.
Dziękuję za współpracę i szczerze polecam :)

czwartek, 31 maj 2018

 

Ola

W Albarze panuje bardzo miła atmosfera zarówno w biurze, jak i na wykładach. Osobiście polecam Pana Zenona Skrzyńskiego. Ogromna wiedza i cierpliwość Pana Instruktora, sprawiły, że zdobyłam upragnione prawo jazdy. Serdecznie polecam tę szkołę!

środa, 23 maj 2018

 

Karolina

Serdecznie polecam instruktora Pana Waldemara Kałużę.
Pan Waldemar to człowiek bardzo miły, zaangażowany, zwracający uwagę na wszystkie szczegóły aby doskonale przygotować do egzaminu. Egzamin zdałam za pierwszym razem.
Bardzo dziękuję za odpowiednie przygotowanie i bezcenne wskazówki; Pozdrawiam.

środa, 2 maj 2018

 

Lena

Dla wszystkich tych którzy stresują się za dziesięciu! Ja znalazłam na to lekarstwo. Emanujący spokój i opanowanie, konkretne informacje przekazywane w sposób przejrzysty, niekiedy do bólu drobiazgowy ale jakże bezcenne to upomnienia wskazówki i rady, instruktor nauczył mnie pewności za kierownicą, i na egzamin poszłam w 100% przygotowana a to sprawiło że zniwelowałam stres i nie pozwoliłam mu wygrać 😃 zdałam dzisiaj za pierwszym razem na Balickiej i płakałam ze szczęścia 😃 Wielkie podziękowania dla Krzysztofa Bilskiego, szczerze polecam tego nauczyciela !! Bezproblemowy konta kt ze szkołą ...

poniedziałek, 16 kwiecień 2018

 

Ala

Polecam wszystkim szkołę ALBAR i najlepszego instruktora czyli ŁUKASZA BUSIA! Pan Łukasz ma bardzo profesjonalne podejście do nauki jazdy, wszystko dokładnie tłumaczy ponadto zawsze można z nim porozmawiać i pożartować:) Naprawdę świetny instruktor o czym świadczy egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!

piątek, 13 kwiecień 2018

 

Alicja

Jestem świeżo po egzaminie, może i nie za pierwszym razem, ale dla kobiety po 40 to mam nadzieję i tak nie jest żle. Do rzeczy- jestem niezmiernie wdzięczna Pan Robertowi Jurkowi za przygotowanie, wkład pracy i wiarę, Wiarę przez Duże W że będę jeżdzić. Pan Robert jest profesjonalistą, jest najlepszym instruktorem w kraju i niech się inni pobrażają zdania nie zmienię. Kiedy trzeba to powie do słuchu, kiedy trzeba pochwali i obiektywnie wystawi ocenę. Może ze mną nie jest tak żle, bo czułam że we mnie wierzy i jestem dozgonnie wdzięczna. Życzę sukcesów w życiu zawodowym i speł nienia marzeń osobistych. Bardzo dziękuję!!!!!!!

czwartek, 12 kwiecień 2018

 

Gabriela

Wykupiłam jady doszkalające i po 7 latach przerwy w zdawaniu egzaminu w koncu się udało;) pierwsze podejście po tak długiej przerwie;) serdecznie polecam Instruktora Pana Waldemara, bardzo cierpliwy i doskonale tłumaczący i ogromnie zaangażowany człowiek. Bardzo dziękuję za super przygotowanie;)

wtorek, 27 luty 2018

 

Malwina

Zdałam egzamin na prawo jazdy kat. B za pierwszym razem i niech to będzie najlepszą rekomendacją dla instruktora Pana Łukasza Busia!
W czasie kursu Pan Łukasz odznaczał się dużym opanowaniem i spokojem, skutecznie potrafił rozładować atmosferę dobrym (skutecznym) żartem ;)
Dziękuje i pozdrawiam!

poniedziałek, 26 luty 2018

 

T.M

Świetny instruktaż od strony Pana Szczepan Kolad. Bardzo trafne uwag co do newralgicznych punktów i manewrów na trasie egzaminacyjnej i nie tylko. Egzamin zdany. Szczerze polecam tą szkołę i tego Pana. Dzięki !!!!

poniedziałek, 26 luty 2018

 

Paweł

Atmosfera w szkole na teorii była bardzo przyjazna, recepcja przyjazna i pomocna. Odnośnie jazd mogę polecić Pana Zenona Skrzyńskiego, bardzo cierpliwy, umie wszystko wytłumaczyć, a sama jazda jest bezstresowa. Bez zastanowienia mogę polecić Albar

czwartek, 23 luty 2018

 

Dominik

Przed pójściem na kurs miałem duże obawy co do instruktora jazdy. Trafiłem jednak na Pana Zenona Skrzyńskiego. Atmosfera jest bezstresowa, w razie jakichkolwiek wątpliwości Pan Zenon wszystko tłumaczy. Robiłem kurs ekspresowy i wszystkie jazdy zaliczyłem szybciej niż bym się spodziewał. Jestem bardzo zadowolony ze szkoły jazdy ALbar i serdecznie polecam ją każdemu

wtorek, 30 styczeń 2018

 

Klaudia

Bardzo, bardzo gorąco polecam wszystkim Pana Krzysztofa Bilskiego. Przed przystąpieniem do kursu sama sugerowałam się opiniami na tej stronie, tak też do niego trafiłam i nie zawiodłam się. Konkretna, praktyczna wiedza przekazywana w prosty sposób, cierpliwość (nawet przy zadawaniu tych najgłupszych pytań :D), a to wszystko w miłej, zupełnie bezstresowej atmosferze. Pan Krzysztof jest nie tylko dobrym instruktorem i nauczycielem, ale pomaga zbudować pewność siebie za kierownicą. Nauczyłam się nie tylko jeździć, ale też cieszyć się tą jazdą. Na egzamin poszłam dowartościowana, pew na siebie i zdałam za pierwszym razem.

Nauka z Panem Krzysztofem była prawdziwą przyjemnością. Jeśli w tej szkole, to tylko do tego Pana :)

poniedziałek, 22 styczeń 2018

 

Karena

Polecam serdecznie wszystkim kursantom Pana KRZYSZTOFA BILSKIEGO ,profesjonalne podejście,cierpliwość i oczywiście miła i bezstresowa atmosfera.U Pana Krzysztofa miałam jazdy doszkalające i ogrom wiedzy,którą przekazuje umożliwił mi zdanie egzaminu praktycznego po bardzo,bardzo długiej przerwie,za co z całego serca bardzo mu dziękuję.(Łuk opanowany do perfekcji i już nigdy nie będzie tak przerażający :D)

Jeszcze raz gorąco polecam Pana Krzysztofa!

piątek, 12 styczeń 2018

 

Kasia

Bardzo polecam wszystkim szkołę Albar. Jeździłam z Krzysztofem Bilskim i jestem bardzo zadowolona. Egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Profesjonalne podejście i miła atmosfera.

sobota, 23 grudzień 2017

 

Michał

Gorąco polecam OSK Albar wszystkim pragnącym bezstresowo i przyjemnie przejść przez kurs przygotowawczy do prawa jazdy. Pani w recepcji bardzo sympatyczna i pomocna, zaś część teoretyczna kursu poprowadzona w profesjonalny i przejrzysty sposób. Najmocniej polecam każdemu pana instruktora Krzysztofa Bilskiego! Jeździ się z nim niezwykle przyjemnie, w kapitalnej luźnej atmosferze, co nijak nie umniejsza pełnego profesjonalizmu i ogromnego doświadczenia pana Krzyśka. Po 30h przejeżdżonych z nim doskonale znane są wszystkie ważne trasy egzaminacyjne, wszystkie wymagające miejsca etc., sama ja zda natomiast sprawia dużo radości. Dzięki panu Krzyśkowi egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem i to bezbłędnie! Dziękuję za doskonałą naukę!

czwartek, 21 grudzień 2017

 

Ania

Serdecznie polecam ALBAR miła atmosfera na zajęciach jak i pani w recepcji. W szczegulności polecam Instruktora Łukasz Buś fajna atlosfera podczas jazd duża cierpliwość do osoby która nigdy nie siedziała za kułkiem i nie odpuszcza i udziela bezcennych wzkazówek robiłam prawko ekspresowe i wykazał się naprawde dużą elastycznością i poświeceniem specjalnie weekendów dzięki czemu w ciągu miesiąca zdałam prawo jazdy ZA PIERWSZY RAZEM. Najlepsza wybur szkoly iNAJLEPSZY INSTRUKTOR :)

poniedziałek, 18 grudzień 2017

 

Agnieszka

Sądzę, że byłam dużym wyzwaniem dydaktycznym dla Pana Bogdana Kucy, który cierpliwie wytrwał moje narzekanie i brak wiary w siebie. Dzięki otrzymanym wskazówkom, i bardzo przyjemnej atmosferze na jazdach, zdałam egzamin za pierwszym razem choć na początku wydawało mi się to niemożliwe. Chyba nie mogłam trafić na lepszego instruktora :)

poniedziałek, 11 grudzień 2017

 

Kasia R

Serdecznie polecam kurs z Krzysztofem Bilskim! Dzięki niemu nauczyłam się dobrze jeździć i żadna droga nie jest mi już straszna :) Dziękuję za bezstresową, zabawną atmosferę, cierpliwość, indywidualne podejście i każdą cenną wskazówkę - to profesjonalny instruktor! Nauka prowadzona przez Pana Krzysia to najlepszy wybór :)

środa, 29 listopad 2017

 

Andrzej

Bardzo polecam instruktora Łukasza Busia, przed kursem nie miałem styczności z jazdą samochodem, ale dzięki bardzo dobrym wskazówkom udało mi się zdać za pierwszym razem. Z Panem Łukaszem ponadto można porozmawiać praktycznie na każdy temat, ponieważ jest osobą bardzo miła i rozmowną, która napewno umili wam czas kursu. Zawsze jest przynajmniej 10 minut przed czasem oraz pomimo bardzo dużej ilości kursantów udało mu się rozpisać moje jazdy w terminach, które mi pasowały. Serdecznie polecam Pana Łukasza i jestem pewny, że jeśli każdy będzie zaangażowany w naukę jazdy osiągnie z nim sukces zdając za pierwszym razem!

piątek, 24 listopad 2017

 

Adam

Wspaniała szkoła jazdy! Jeździłem z instruktorem Bogdanem, który jest wspaniałym człowiekiem i prawdziwym profesjinalistą z dobrym podejściem do kursanta. Dzięki niemu szybko i bez problemu nauczyłem się jeździć.

sobota, 18 listopad 2017

 

Magda

Gorąco polecam kurs z Panem Krzysztofem Bilskim! Jazdy prowadzone profesjonalnie (brałam jazdy tylko doszkalające), bezstresowa atmosfera (mówię to ja – mistrzyni stresu, której noga się telepała na sprzęgle odkąd pamiętam!). Dzięki Panu Krzysztofowi nabrałam pewności siebie, nauczyłam się kontrolować tor jazdy, zwracać uwagę na znaki i w ogóle – jeździć, parkować i zawracać „z głową” ;) Rondo już mi nie straszne :D Najlepszy instruktor, z jakim miałam przyjemność jeździć, a jeździłam już z kilkoma, z kilku różnych szkół (byłam kursantką "z odzysku", którą pa raliżował strach na egzaminie). Pan Krzyś dokonał niemożliwego – nauczył mnie jeździć tak, że zdałam za pierwszym razem! :D Dziękuję Panu Krzysiowi za przemiłą atmosferę, cierpliwość, wyrozumiałość, wszelkie porady i wiarę we mnie i moje umiejętności!
Pozdrawiam serdecznie! :)

wtorek, 14 listopad 2017

 

Kasia

Polecam OSK Albar i instruktora Arka Grochala. Kurs był prowadzony w przyjaznej atmosferze, a Pan Arek jest naprawdę cierpliwym i miłym człowiekiem. Zapomniałam o tym, że się boję jeździć :)

sobota, 11 listopad 2017

 

Wdzięczny kierowca

Bardzo polecam kurs z panem Sławkiem Popławskim. Lepszego instruktora nie mogłam sobie wymarzyć. Super tłumaczył, cierpliwie znosił moje zwątpienie i uparcie starał się, żebym zdobyła jak najwięcej umiejętności, które pomogą mi zdać egzamin. Zdałam :) Dziękuję panie Sławku za pomoc!

wtorek, 25 październik 2017

 

Michał M

Z czystym sumieniem polecam szkołę Albar, oraz ich instruktora ŁUKASZA BUSIA. Albar jest konkurencyjny, atrakcyjny finansowo, ponadto cieszą różne promocje, np przy zapisach przez Internet. Kurs teoretyczny przebiega w miłej, luźnej atmosferze, przy czym znakomicie przygotowuje przyszłych kierowców. Wykładowcy sympatyczni, chętni do pomocy. Nieelegancko byłoby nie wspomnieć o miłej pani pracującej w recepcji. Zawsze uśmiechnięta, cierpliwa, gotowa służyć radą, po prostu można na nią liczyć.
Co do lekcji praktycznych; pan Łukasz Buś zawsze jest punktualnie, nawet jeśli jazdy odbywają się o szóstej rano. Czas spędzony za kierownicą, z nim u boku w roli mentora będę bardzo miło wspominać. Wszystko tłumaczy spokojnie i wytrwale, nie krzyczy w razie zrobienia głupoty, zawsze jest gotowy do interwencji, nie musicie się martwić o bezpieczeństwo swoje i innych 😉. Podczas lekcji porozmawiacie na dosłownie każdy temat. Ważne, gość NIE pali, co dzisiaj jest rzadkością wśród instruktorów. Z nim zdacie za pierwszym razem, tak jak ja. W 100% polecam 👌

piątek, 20 październik 2017

 

Agnieszka Klima

Chcę niezwykle podziękować Krzysztofowi Bilskiemu uważam, że jest ona najlepszym instruktorem jazdy i z powołania dzięki niemu nauczyłam się jeździć po mieście i oczywiście zdałam egzamin państwowy za pierwszym podejściem. Natomiast sama szkoła jest dobrze zorganizowana, Pani z sekretariatu dba o swoich kursantów i zawsze służy pomocą i odpowiedzią na wszystkie pytania.

czwartek, 19 październik 2017

 

Aneta

Bardzo polecam szkołę oraz instruktora Pana SŁAWKA POPŁAWSKIEGO, profesjonalny, spokojny, opanowany życzliwy, zaangażowany w to co robi. Cierpliwie tłumaczy wyjaśnia i bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem. POLECAM !!!

środa, 18 październik 2017

 

Dominik

Gorąco polecam tą szkołę jazdy, w szczególności pana instruktora Arka Grochala, z którym nauka jazdy to była przyjemność, a sam pan Arek to miły i przyjazny człowiek z którym można porozmawiać na każdy temat, pośmiać się i który profesjonalnie uczy jazdy. Dzięki dobrej nauce przy panu Arku, egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo miło wspominam kurs w tejże szkole jazdy.

środa, 11 październik 2017

 

Kamil

Bardzo polecam szkołę jazdy "Albar" a w szczególności instruktora pana Arka Grochala. To dzięki niemy mogę się już cieszyć zdanym egzaminem na prawo jazdy. Wszystko wyjaśniał w sposób klarowny i zrozumiały. Jego doświadczenie sprawiło, że nauka jazdy odbywała się przy miłej, zabawnej i co ważne bezstresowej atmosferze. Polecam każdemu Pana Arka, uważam że to najlepszy wybór.
Pozdrawiam

wtorek, 10 październik 2017

 

Karolina

Szkoła bezproblemowa. Juz pierwsze dobre wrazenie robi przemila Pani w biurze, chetnie pomagajaca w kazdej sprawie dotyczacej kursu. Nastepnie nieodlaczne wiele meczacych godzin teorii przedstawionych jest w bardzo prosty sposob, na luzie i z humorem. Az w koncu upragnione jazdy :) kurs przetrwal ze mna Slawek Poplawski, bardzo spokojny i cierpliwy czlowiek, przed egzaminem wiedzialam dokladnie co i gdzie mnie czeka. Przed kursem nigdy nie siedzialam za kierownica, a egzamin zdalam za pierwszym razem! Serdecznie polecam szkole i instruktora, przyjemnie i bez stresu ;)

niedziela, 8 październik 2017

 

Michał

Miałem to szczęście, że moim mentorem był Pan Krzysztof Bilski. Praktyka była połączeniem przyjemnego z pożytecznym. Nie dość że jazdy zawsze sprawiały sporo frajdy, to jeszcze można było się wiele nauczyć. Wszystko w bezstresowej atmosferze i z indywidualnym podejściem do kursanta. Jeżeli po drodze zdarzył się jakiś błąd to został on później szczegółowo omówiony tak, aby nie powtórzył się w przyszłości. Jestem bardzo zadowolony, z samej szkoły jazdy ALBAR a jeszcze bardziej z Krzysztofa który świetnie mnie przygotował :) Serdecznie polecam!

środa, 4 październik 2017

 

Aleksander

Bardzo polecam instruktora Szczepana. Zdałem egzaminy za pierwszym razem. Przede wszystkim jednak nauczył mnie jak się zachowywać na drodze, na co szczególnie zwracać uwagę. Do każdej jazdy podchodził z pełnym zaangażowaniem :)

środa, 4 październik 2017

 

Ola

Serdecznie polecam instruktora Pana Waldemara Kałużę. Jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze, wszystkie aspekty jazdy samochodem były tłumaczone dokładnie i zrozumiale, kładziony był duży nacisk na teorię co zaowocowało zdaniem egzaminu teoretycznego oraz praktycznego za pierwszym razem ! :)

niedziela, 24 wrzesień 2017

 

Ania Weglarz

Serdecznie polecam ośrodek Albar. Plusem jest lokalizacja w centrum oraz fachowcy jacy tam pracują. Moim instruktorem był Pan Bogdan, czapki z głów dla tego Pana, bo urodzonym kierowcą nie jestem i robienie prawka to był dla mnie nie lada wysiłek. Ale udało się, spełniłam swoje marzenie i dziś jeżdżę;) Lekcje z panem Bogdanem to nie tylko dawka wiedzy otrzymanej od doświadczonego kierowcy i nauczyciela, ale również dawka dobrego humoru. Przed kursem obawiałam się, że instruktor będzie krzyczał. Pan Bogdan nigdy nie podniósł na mnie głosu, zawsze był wyrozumiały. Tak więc mam tera z i prawko i miłe wspomnienia.

Pozdrawiam serdecznie,
Ania Węglarz

czwartek, 21 wrzesień 2017

 

Patryk

Serdecznie polecam Pana Krzysztofa Bilskiego! Świetny instruktor i wspaniały człowiek w profesjonalny sposób przekazał mi wiedzę praktyczną co pozwoliło zdać egzamin praktyczny jak i teoretyczny za PIERWSZYM RAZEM !!! :)
Pan Krzysztof jest bardzo miły i cierpliwy, zwraca uwagę, na wszystkie szczegóły, aby perfekcyjnie przygotować do egzaminu. Szczerze polecam jeżeli oczywiście ktoś chce zdać za pierwszym razem. :)

czwartek, 21 wrzesień 2017

 

zadowolona kursantka

Serdecznie polecam instruktora Pana Waldemara Kałużę !
Jego doświadczenie i cierpliwość połączone z poczuciem humoru sprawiły, że z ochotą przychodziłam na jazdy, szybko i sprawnie zapamiętałam ważne wskazówki, które zaprocentowały na egzaminie! Doskonale przygotowuje do egzaminu praktycznego !

niedziela, 17 wrzesień 2017

 

Kasia

Również polecam szkołę ALBAR, zajęcia teoret

 


facebook