promocje albar
facebook

Dodaj opinie o naszej szkole

Opinie

Bartek

Powrót do tematu prawa jazdy po pięciu latach przerwy od jeżdżenia samochodem wiązał się ze sporym stresem. Pan Krzysztof stanął jednak na wysokości zadania i już po kilku godzinach jazdy mogłem śmiało stwierdzić, że jestem gotowy do egzaminu. Pełen profesjonalizm, super podejście do kursanta, wszelkie wątpliwości wyjaśniane z zaangażowaniem i praktycznym podejściem. Efekt? Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

Nawet gdy nieco przyśpieszyłem planowany termin egzaminu, Krzysztof znalazł miejsce w grafiku i dopasował się do nowej sytuacji. Gorąco polecam zarówno szkołę jazdy, jak i samego instruktora Krzysztofa Bilskiego!

poniedziałek, 12 czerwiec 2017

 

Paweł

Z czystym sumieniem polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego – lekcje przebiegają w miłej i bezstresowej atmosferze, to co wyróżnia Pana Krzysztofa to pełen profesjonalizm i odpowiednie podejście do kursanta, potrafi wytłumaczyć wszystko na spokojnie i merytorycznie, efektem czego jest zdany przeze mnie egzamin praktyczny za pierwszym podejściem. Podobnie ma się rzecz z egzaminem teoretycznym , dlatego
w tym miejscu chciałbym również wyrazić pochlebną opinię o prowadzonych w szkole Albar wykładach.

czwartek, 8 czerwiec 2017

 

D.K.

Polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Nauczył mnie wszystkiego od podstaw. Potrafi poradzić sobie nawet z ciężko rokującymi starszymi przypadkami;)i doprowadzić je do szczęśliwego końca tzn. zdanego egzaminu:)Zwraca uwagę na każdy szczegół, motywuje w chwilach zwątpienia i zawsze znajdzie miejsce w swoim grafiku:)Dzięki:)

wtorek, 6 czerwiec 2017

 

Pamela

Serdecznie polecam szkołę ALBAR :) oraz mojego instruktora Łukasza Busia. Wyrozumiały, cierpliwy, profesjonalny, zawsze w dobrym humorze :) Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu :) W ciągu dwóch tygodni skończyłam wszystkie jazdy, a rezultatem tego była zdana teoria i praktyka za pierwszym razem :)
Dziękuję ALBAR!!! :)

niedziela, 4 czerwiec 2017

 

Jabłońska Ania

Są ludzie, którzy zgadzają się na kompromisy i tacy, którzy kreują coś nowego.
Dlatego jedni idą do szkoły jazdy, a inni wybierają ALBAR.

Serdecznie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego, dzięki któremu zdałam egzamin za pierwszym razem. Pełny profesjonalizm, zaangażowanie oraz podejście do kursanta sprawiły, że jazdy stały się czystą przyjemnością. Bez wątpienia jest to najlepszy instruktor z jakim miałam okazję się uczyć :)

czwartek, 1 czerwiec 2017

 

Justyna

Serdecznie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego , sama uczyłam sie u niego z polecenia i sie nie zawiodłam , a nawet zostałam bardzo milo zaskoczona bo nie sądziłam , że bedzie miał takie dobre podejscie do kursanta . Z Krzysztofem jeździ sie w milej atmosferze , od perwszej jazdy pilnuje zeby wszystko bylo jasne.Oprócz tego że świetnie uczy to jeszcze mobilizuje . Sama zdałam za pierwszym razem teorie i praktyke .Dziękuję i polecam, jest to idealna szkoła dla każdego :)

środa, 24 maj 2017

 

"Pablo"

W szkole nauki jazdy ALBAR robiłem kurs prawa jazdy kat. A,(zakończony pozytywnym wynikiem egzaminu). Doskonała szkoła, pełen profesjonalizm i doskonałe przygotowanie tak warsztatowe jak i sprzętowe. Wyszkolenie, umiejętności techniczne i co ważne pedagogiczne Pana Konrada na najwyższym poziomie! Polecam każdemu!

poniedziałek, 22 maj 2017

 

Magda

Bardzo polecam tę szkołę i oczywiście najlepszego instruktora Pana Krzysztofa Bilskiego!!!!:) Jest bardzo cierpliwy, zwraca uwagę na popełniane błędy i tłumaczy jak powinno się wykonywać dane manewry tak, żeby potem te błędy wyeliminować. Potrafi także pochwalić postępy, co dodaje większej pewności siebie na drodze. Największe ronda w Krakowie od teraz już nie są mi straszne! :-D Będzie mi brakować tych godzin spędzony na naukach jazdy, ponieważ w miłej, bezstresowej i luźnej atmosferze udało mi się wiele nauczyć. Pan Krzysztof zwracał uwagę na najmniejsze szczegóły! A prze cież diabeł tkwi w szczegółach:)) P. Krzysztof lubi to co robi, dlatego nie podchodzi do kursantów lekceważąco, ale bardzo indywidualnie, co jest mega plusem. Skoro nauczył jeździć taką lamę jak ja, która może ze 3 razy na jakimś parkingu poćwiczyła ruszanie i cofanie jeszcze przed kursem, to znaczy, że jest najlepszy z najlepszych!;) Wiadomo, jeśli popełnia się podstawowe błędy po 3/4 przejeżdżonych godzin - zwróci dobitnie uwagę i coś pociśnie. Bez przesady- przecież nie może wiecznie niańczyć - i to oczywiście jest zaletą! Przecież po zdanym egzaminie trzeba sobie jakoś radzić samemu:) Dzięki p. Krzysztofowi zdecydowałam się zdawać na Koszykarskiej, co sprawiło, że nie będę się bała pojechać na jakieś większe rondo czy inne skrzyżowanie. Egzamin teoretyczny i co najważniejsze PRAKTYCZNY zdany za pierwszym podejściem:)!!! Zajęcia z teorii w szkole prowadzone bardzo dobrze, można było o wszystko dopytać. Panie w biurze bard zo miłe, pomocne, wszystko wyjaśnią pomimo, że pewnie n-ty raz muszą powtarzać to samo:) Szczerze rekomenduję i dziękuję!:)

sobota, 20 maj 2017

 

Aneta

Serdecznie polecam wszystkim, którzy nie wybrali jeszcze instruktora Szczepana Kolada. Pełen profesjonalizm, niesamowita cierpliowość i zawsze dobry humor sprawił, że nawet tak kompletnie "zielona" osoba za kierownicą jak ja była w stanie zdać egzamin za 1 razem. Zdecydowanie najlepsza szkoła w Krakowie, gdzie każdy służy pomocą radą i odpowie w razie jakichkolwiek pytań.

poniedziałek, 8 maj 2017

 

Paulina

Zdecydowanie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego, profesjonalny i ogromnie zaangażowany w swoja prace. Cały kurs odbył się w bardzo przyjemnej atmosferze, terminy jazd dopasowane bardzo indywidualnie za co ogromnie dziękuję. Zdawałam już wcześniej kilka razy w innym mieście a tu zdałam za pierwszym razem. Dziękuję raz jeszcze!

niedziela, 7 maj 2017

 

Liszka98

Z całego serca chciałabym polecić wszystkim kursantom pana Waldemara Kałużę, który świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego. Zajęcia przebiegają w przyjemnej atmosferze, dzięki której nie odczuwasz stresu, a najtrudniejsze zadania na drodze nie są wcale straszne.
Pozdrawiam wszystkich przyszłych kursantów.
Joanna Liszka

piątek, 5 maj 2017

 

Wiktoria

Serdecznie polecam! Oba egzaminy zdane za pierwszym razem - to mówi samo za siebie. W szczególności polecam pana Marka Niewiarę, bardzo sympatyczny, wyrozumiały i cierpliwy. Dopracuje każdy szczegół, nic mu nie umknie :)

piątek, 14 kwiecień 2017

 

Bohdan

Polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego, cały kurs odbył się w bardzo przyjemnej atmosferze bez żadnego stresu. Nauczył wszystkiego od podstaw, przerobiliśmy wszystkie trasy egzaminacyjne i zdałem za pierwszym razem. Dziękuję!

czwartek, 13 kwiecień 2017

 

Mariusz

Teoretyczny zdałem za pierwszym razem, praktykę z drugiego podejścia, pierwsze zawaliłem na własne życzenie;), zawaliłem z ruszaniem z ręcznego na górce, bywa;) jeździłem z Panem Zenkiem , który miał też wykłady, odpowiedni człowiek we właściwym miejscu:) jeździłem także z Panem Markiem Niewiarą, szczerze powiem! Facet wie jak pokazać, wytłumaczyć, zachęcić do myślenia za kółkiem, Polecam w 100% obu tych instruktorów i Pozdrawiam:)

poniedziałek, 10 kwiecień 2017

 

Natalia

Polecam serdecznie szkołę ALBAR; Pani w biurze to anioł za biurkiem, wykłady prowadzone były ciekawie i wiele zostawało od razu w głowie, godziny jazd były elastyczne, zawsze można się było dogadać. Jednak najwięcej zawdzięczam mojemu instruktorowi - mentorowi drogowemu, którego polecam całym sercem - ŁUKASZ BUŚ. Łukasz jest prawdziwym profesjonalistą, nawet się nie zastanawiajcie przy wyborze instruktora. ;-) Zdałam za pierwszym razem, nigdy wcześniej przed kursem nie będąc za "kółkiem".
DZIĘKI ALBAR!!!

środa, 5 kwiecień 2017

 

Weronika S.

Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły jazdy - wszystko szybko, fajnie i w przyjemnej atmosferze. Szczególnie polecam pana Arka, który świetnie przygotował mnie nie tylko do egzaminu, ale także do codziennej jazdy samochodem, a wszystkie jazdy odbywały się w luźnej, bezstresowej atmosferze :) Pozdrawiam serdecznie!

poniedziałek, 3 kwiecień 2017

 

Bartek

Teoria prowadzona na wesoło :D w przerwach można wpaść do awiteksu. Praktyka mistrzostwo. W ciągu 8 dni miałem 6 jazd co rzadko się zdarza. Polecam serdecznie, wszystko zdane za pierwszym tak samo jak siostra :D

czwartek, 30 marzec 2017

 

Kamil M.

Polecam szkołe Albar, egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem za pierwszym razem.
Polecam instruktora Łukasza, potrafi uczyć i tłumaczyć w sposób zrozumiały i spokojny, dzięki czemu dobrze przyswaja się wiedze.

środa, 22 marzec 2017

 

J.S.

Prawko zdane za pierwszym razem! Podziękowania dla Krzysztofa Bilskiego - instruktor z ogromną wiedzą i pasją.
Sympatyczny , cierpliwy , dający cenne wskazówki ! Ciesze się ,że mogłam z nim współpracować !
pozdrawiam i dziękuje ! :)

wtorek, 21 marzec 2017

 

Ola S.

Serdecznie polecam szkołę Albar, a w szczególności Instruktora Krzysztofa Bilskiego. Wybierając instruktora,sama wzorowałam się na opiniach i to prawda że Krzysiek jest najlepszy-profesjonalny i bardzo sympatyczny. Oprócz tego,że nauczył mnie wszystkiego od podstaw,to wprowadził świetną atmosferę i jazda stała się bardzo dużą przyjemnością! A efektem ten nauki jest egzamin zdany bezstresowo za pierwszym razem!


niedziela, 5 marzec 2017

 

Łukasz Z.

Zdecydowanie polecam p. Waldka K.!

sobota, 4 marzec 2017

 

Jana B.

Polecam szkołę Albar, a w szczególności Pana Instruktora Waldemara Kałużę. Lekcje z Panem Waldkiem przebiegają w bardzo miłej atmosferze, bezstresowo. Olbrzymia ilość uwag merytorycznych, powtarzana z cierpliwością do skutku. Egzamin zdałam za pierwszym razem bez problemu i bez większych stresów, ponieważ lekcje z Panem Waldkiem dały pewność dobrego przygotowania. Dziękuje i polecam!

piątek, 3 marzec 2017

 

Kasia B.

Szczerze polecam szkole Albar!
W biurze Panie prze mile, atmosfera super zawsze pomocne. Wytlumaczone wszystko od podstaw,i odpowiadaja na wszelkie pytania.

Polecam Instrukttora Arka Grochala,najlepszy! Nauczyl mnie wszystkiego od podstaw,bo nie mialam pojecia o niczym co zwiazane z samochodem. Zajecie teoretyczne jak i praktyczne minely w fajniej atmosferze i faktycznie bezstesowo. Wszystkie wskazowki Arka przydaly sie na egzaminie. I ciesze sie,ze to co kiepsko szlo walkowal do skutku,az sobie zakodowalam w glowie. Bede wspominac bardzo milo Wasza Szkole i pozdrawiam wszystkich ktorzy sie przyczynili,ze zdalam 28.02.16 :))
dziekuje!


czwartek, 2 marzec 2017

 

Paulina

Polecam. Jezdzilam z Krzysztofem Bilskim - zdalam - nawet ja zdalam chociaz mam juz troche po 30stce - glownie dzieki Krzyskowi,przy konkretnym, dobrym instruktorze nawet dinozaury daja rade

sobota, 11 luty 2017

 

Satisfaction

Polecam wszystkim Pana instruktora Sławka (nie wiem czy jest jakiś inny, ale chodzi mi o Sławka, który jezdzi z Placu Axentowicza). Świetny instruktor, przede wszystkim BARDZO spokojny, nie krzyczy, nie wyzłośliwia się, tylko spokojnie tłumaczy co należy poprawić itd. Trasy po których z nim jezdziłem pokryły mi się z trasami egzaminacyjnymi. Polecam serdecznie!

piątek, 10 luty 2017


Michał

Bardzo dobra szkoła jeśli chodzi o poziom jak i organizacje. Fajnie przeprowadzony kurs teoretyczny, egzamin zdany za pierwszym razem. Jeśli chodzi o jazdy tutaj też wszystko super. Godziny można jak najbardziej dostosować do siebie (szkoła/studia/praca). Z mojej strony bardzo polecam instruktora Łukasza Busia. Kurs przeprowadzony profesjonalnie, w miłej atmosferze. Zawsze można liczyć na cierpliwość ze strony Łukasza, a także cenne rady i uwagi, które przydają się potem na egzaminie. Po prostu odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Dzięki Łukaszowi praktyczny zdany również za pier wszym razem. POLECAM!;)

piątek, 10 luty 2017

 

Karolina

Gorąco polecam Pana Sławka Popławskiego - świetnego instruktora, z którym miałam okazję jeździć.
Serdecznie dziękuję Sławkowi za cierpliwość, zaangażowanie, profesjonalizm i miłą atmosferę, jazdy były czystą przyjemnością.
Zdecydowanie polecam szkołę Albar!

środa, 8 luty 2017

 

Sara

Po opadnięciu wielkich emocji, nareszcie jest czas na podziekowania!

Na początku chciałabym ogromnie podziękować instruktorowi ŁUKASZOWI BUSIOWI, o jego wielkiej cierpliwości pisać nie muszę ponieważ wielką próbą tej cechy była współpraca ze mną :D
Jestem mu bardzo wdzięczna za to ze potrafił być obiektywny początkowo można było to odebrać za swego rodzaju bycie surowym, ale nic bardziej mylnego, każda jego uwaga wynikała z chęci pomocy i przekazania ważnych informacji. Bardzo cieszę się ze przykładał ogromna uwagę do tego żebym patrzyła szerzej niż tylko standardowo! Podczas ,,jazd'' naprawdę czułam się bezpiecznie, ponieważ wiedziałam że TEN instruktor na pewno zareaguje w odpowiednim momencie! Jestem bardzo zadowolona że choć przypadkowo to trafiłam własnie do tego instruktora, śmiało mogę stwierdzić że czas spędzony na praktycznej części kursu zostanie mi na długo w pamięci, dostarczył mi wiele śmiechu i przede wszystkim doświadczeń, dzięki którym zdobyłam moje wymarzone prawo jazdy za pierwszym razem :)!

Oczywiście wielkie ukłony dla Pań w biurze, które zawsze służyły pomocą i konkretnymi informacjami!
 

poniedziałek, 6 luty 2017

 

Ewka

Gorąco polecam "ALBAR"! Moja ocena firmy jest jak najbardziej pozytywna, zarówno w sekretariacie i na wykładach spotkałam się z kulturalnymi osobami, które były profesjonalne i pomocne w załatwianiu wszystkiego rodzaju formalności.Instruktorzy, poza wysokim poziomem merytorycznym i umiejętnością kierowania pojazdem, dają kursantom cenne wskazówki jak zdać egzamin państwowy.Atmosfera miła, bezstresowa, instruktorzy wychwytywali nawet najmniejsze błędy i je korygowali, zawsze służyli pomocą i dobrze doradzali. Osobiście polecam gorąco P.Bogdana Kucę :) Zdałam dzięki Niemu egzamin !Jaz da z P.Bogdanem to sama przyjemność! Doświadczony,profesjonalny,cierpliwy Instruktor z powołania!Zdecydowanie Polecam wszystkim" Albar " !!!

środa, 1 luty 2017

 

Maks

Małgorzata Kowal - instruktor, do którego musiśż trafić jeżeli chcesz:
- nauczyć się świetnie prowadzić samochód (parkowanie, cofanie, ruszanie z wzniesienia...);
- świetnie znać przepisy i tłumaczyć każdą sytuację drogową;
- zdać egzamin za pierwszym razem.
Małgorzata jest nie tylko świetnym kierowcą ale również wspaniała nauczycielką. I to jest bardzo ważne! Zajęcia były ciekawi, prowadzone w miłej bezstresowej atmosferze. Wszystkie tematy były wytłumaczone dokładnie. Po kursie z Małgorzatą będziecie przygotowani nie tylko do egzaminu ale również do jazdy po egzaminie.
Mój wynik - egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem!

środa, 1 luty 2017

 

Paulina

Albar? Bezstresowo i skutecznie!
Prawo jazdy zdałam już jakiś czas temu, ale nie obyłoby się bez podziękowań. Szkoła wybrana zupełnie przypadkiem, jednak lepiej trafić się nie dało. Efektywna nauka głównie dzięki wyjątkowej atmosferze! Kurs i przygoda w jednym.
A to wszystko definitywnie dzięki SEWERYNOWI - niesamowicie otwartemu, wyrozumiałemu i dodającemu otuchy instruktorowi :)
Stres i nerwy odchodzą całkiem na bok, a całe szkolenie staje się w pełni przyjemnością :)
Zdecydowanie polecam i ośrodek szkolenia i nauczyciela!

piątek, 27 styczeń 2017

 

Justyna

Zdecydowanie polecam instruktora ŁUKASZA BUSIA! Kurs przeprowadzony profesjonalnie i bezstresowo, w miłej atmosferze. Wszystko dokładnie przećwiczone i omówione. Dzięki niemu na egzaminie nic nikogo nie zaskoczy. Bez dwóch zdań jest to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Każdego nauczy jeździć, skoro nauczył taką panikarę jak ja!
POLECAM ! :))

piątek, 27 styczeń 2017

 

Kasia

Marek Niewiara - zdecydowanie najlepszy instruktor z jakim miałam okazje jeździć. Potrafi nie tylko stworzyć naprawdę sprzyjającą nauce atmosferę, ale również skutecznie i z pełnym profesjonalizmem sprowadzić początkującego kierowce na własciwe tory :) Lekcje z nim były bardzo efektywne :)
Polecam.

wtorek, 24 styczeń 2017

 

Kaja

Jak chcecie zdać za 1 razem razem to gorąco polecam KRZYSZTOFA BILSKIEGO!!!

Większość jego kursantów tak zdaje a ja już czekam na odbiór prawa jazdy i wszystkim będę polecać tego instruktora .Jazdy są bezstresowe, szczerze to nie mogłam się doczekać az pójdę na kolejna, Krzysiek jest bardzo cierpliwy i zaangażowany w swoja prace, daje cenne wskazówki i oczywiście trasy egzaminacyjne przejedzone wielokrotnie więc na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło.

Dzięki Krzysiek !

wtorek, 24 styczeń 2017

 

Mariusz

Zdałem za pierwszym razem! :) Jeździć uczył mnie pan Waldemar Kałuża. Bardzo go polecam! Podczas jazdy wszystko cierpliwie tłumaczył i ciągle zwracał uwagę na moje potknięcia, dzięki czemu był to maksymalnie wykorzystany czas. Dziękuję za zaangażowanie i wysiłek włożony w dobre wyszkolenie mnie! :)

poniedziałek, 23 styczeń 2017

 

Majka

Polecam wybór tylko tego ośrodka szkoleniowego i tylko instruktora Marka Niewiarę!!!!!!!
Oaza spokoju, cierpliwości i profesjonalizmu. Wspaniały instruktor, któremu zależy aby naprawdę przekazać wszystkie informacje i nauczyć kursanta tego co będzie mu niezbędne do bezpiecznej jazdy, aby nie był zagrożeniem dla siebie i innych. Daje z siebie wszystko, niestrudzony....gdyby tak wszyscy podchodzili do swojej pracy, mniej byłoby złych kierowców. Gdyby nie Marek nie miałabym prawa jazdy.
POZDRAWIAM MARKA
Majka

sobota, 21 styczeń 2017

 

Weronika

Najlepsza szkoła !!! Panie w biurze bardzo miłe :)
Co do instruktora, gorąco polecam pana Łukasza Busia :)
Spokojny, cierpliwy, zawsze uśmiechnięty i przy okazji bardzo konkretny :)
Atmosfera była miła
Zdane za pierwszym razem!!!
Polecam i powodzenia :)

wtorek, 17 styczeń 2017

 

Klaudia

Szkoła na medal! Bardzo miłe panie w biurze, bez problemu potrafią pomóc, doradzić i wszystko wyjaśnić. Bardzo mocno polecam Łukasza Busia jako instruktora! Jazda z nim to ogromna przyjemność. Bezstresowo, na spokojnie potrafi wszystko wytłumaczyć. Zawsze profesjonalnie i dokładnie tłumaczył każdy manewr na drodze, do sutku. Nie było również problemu z wyborem terminów jazd. Odpowiedni człowiek, na odpowiednim miejscu!

czwartek, 12 styczeń 2017

 

aneta

Bardzo polecam najlepszy instruktor Pan Sławek Popławski- kompetentny, spokojny, niezwykły człowiek. Egzamin zdany za pierwszym razem
Polecam

sobota, 7 styczeń 2017

 

Mateusz

Polecam bardzo szkole, bardzo mila pani na recepcji i organizacja. Jezdzilem z panem Łukaszem Busiem, bardzo dobry instruktor, oferuje czesto jazdy, pomaga w wyborze terminow, jest cierpliwy i opanowany. Zdane za pierwszym razem wszystko, polecam innym

sobota, 7 styczeń 2017

 

Ola

Alfa i Omega wszystkich instruktorów to SZCZEPAN!!!
Bardzo sympatyczny,niezwykle cierpliwy,zabawny człowiek,który dużo wymaga od swoich kursantów i nie pozwoli im na byle jaką jazde.
Wszystko musi być wykonywane zawodowo,jeżeli usłyszysz to słowo to wiedz,ze jesteś "na dobrej drodze" ;) Szalony,pozytywnie zakręcony wprowadza bardzo lużną atmosfere,która powoduje,ze nie odczuwa się żadnego stresu.Jego teksty rozbawią do łez,jeżeli chcecie dowiedzieć się o czym mówie to wybierzcie Szczepana.Nie będziecie żałowali.Dzięki niemu zdałam egzamin bez żadnych problemów za pierwszym podejściem.Doskonale zna trasy egzaminacyjne,żaden szczegół mu nie umknie.Pod czas egzaminu będziecie słyszeli jego głos w swojej głowie i dzięki temu nie popełnicie ani jednego błędu.Kolejnym atutem tej szkoły ( oprócz Szczepana) są bardzo sympatyczne i pomocne Panie w biurze,które potrafią pomóc w każdej sytuacji.
Dziękuje za wszytko,polecam AlBAR!

czwartek, 5 styczeń 2017

 

Kuba

Bardzo się cieszę, że zdecydowałem się na tę szkołę jazdy.
Jazdy miałem z panem Waldkiem Kałużą, który w bardzo fajny sposób tłumaczy i uczy jak jeździć autem. Jeśli czegoś nie wiedziałem też rysował i naprawę chciał mnie czegoś nauczyć. Zdane za pierwszym razem.
Bardzo za to jemu dziękuje i serdecznie go polecam innym.

czwartek, 5 styczeń 2017

 

Michał

Szkoła oraz instruktor Sławek Popławski bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu państwowego, który zdałem za pierwszym razem (obie części teoria plus praktyka). Jazdy ze Sławkiem Popławskim to czysta przyjemność, luźna atmosfera, można z nim porozmawiać na każdy temat, przy czym zastaje cały czas czujny i potrafi wychwycić błąd i go skorygować. Jeśli ktoś się zastanawia czy zacząć kursy w Albarze, to szkoła jak najbardziej godna polecenia.

poniedziałek, 2 styczeń 2017

 

Już kierowca

Bardzo polecam! Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, a co najważniejsze, podejmowane z pewnością siebie i przekonaniem o własnych umiejętnościach. Jazdy z Panem Jerzym Augustynem były zawsze bezstresowe i w super atmosferze. Naprawdę podziwiam Pana cierpliwość;) Dziękuję:)

poniedziałek, 2 styczeń 2017

 

Ania R

Do szkoły Albar trafiłam przypadkiem, kiedy po kilku miesiącach przerwy postanowiłam dokończyć kurs prawa jazdy, który średnio mi wychodził w innych szkołach.
Bardzo sympatyczne Panie z biura poprosiłam o spokojnego nie krzyczącego instruktora : ) Dostałam namiar na Pana Krzysztofa Bliskiego, Egzamin zdałam za pierwszym razem bez problemu
Instruktor najlepszy w całym Krakowie!!! (miałam porównanie z wcześniejszymi )
Bardzo polecam tego instruktora, przede wszystkim przerażonym kobietom z skłonnością do mylenia kierunków ; ) spokojny, opanowany, rzeczowy, cierpliwy, i sympatyczny Profesjonalnie prowadzi kurs potrafi znaleźć miejsce w grafiku dostosować godziny do kursanta.
Zawsze wszystko wytłumaczy zwraca uwagę na szczegóły, których wymagają egzaminatorzy.(wcześniej w żadnej szkole nie dostałam tylu wskazówek )
Bez stresu można się o wszystko zapytać Jazdy zawsze odbywały się w miłej atmosferze i z profesjonalnym komentarzem i objaśnieniem
Egzamin zdałam szybko i bez problemu tylko dzięki temu, że trafiłam na super instruktora naprawdę najlepszego w całym Krakowie !!: )

środa, 28 grudzień 2016

 

Drajwerka

Bardzo bardzo BARDZO POLECAM jazdy z KRZYSZTOFEM BILSKIM ;)Super instruktor z powołania. Jako doświadczony nauczyciel jest cierpliwy, tłumaczy jasno i klarownie, zapewnia poczucie bezpieczeństwa w czasie jazdy, wie na co zwrócić szczególną uwagę i czego wymagają egzaminatorzy. Oprócz tego to świetny gościu z poczuciem humoru, który sprawia że jazdy stają się najfajniejszym punktem dnia. Zależy mu na kursancie, nie dopuści by ktoś podszedł do egzaminu nie czując się pewnie za kółkiem, ponieważ głównym celem oprócz zdobycia prawa jazdy jest przede wszystkim nabycie umiejętności be zpiecznego i swobodnego prowadzenia auta. Dlatego jego kursanci w większości zdają w pierwszym terminie (jak np. ja i moi znajomi) a później jeżdżą długo i szczęśliwie :P Po prostu profesjonalista.
Bardzo się cieszę że miałam przyjemność się od niego uczyć, i jeszcze raz dziękuję za wszystko!

piątek, 23 grudzień 2016

 

Krysia

Ze swojej strony bardzo polecam szkołę - nie mam wprawdzie porównania, bo nigdy nie próbowałam w innej, ale to samo w sobie chyba najlepiej świadczy o Albarze.
Teoria była przedstawiona w sposób szybki i zwarty, ale ze zwróceniem uwagi na co ważniejsze rzeczy.
Co do praktyki - jeździłam z Krzysztofem Bilskim, bardzo polecam instruktora. Bez dodatkowych jazd, na spokojnie i bez stresu nauczyłam się jeździć wystarczająco, by zdać praktykę za pierwszym podejściem. Poza tym pokochałam jazdę samochodem, która na początku trochę mnie przerażała :)

poniedziałek, 12 grudzień 2016

 

Asia

Bardzo, bardzo, bardzo polecam pana Waldemara Kałużę. Dzięki zaangażowaniu i ogromnej ilości cierpliwości, szczęśliwie dotarliśmy do egzaminu, gdzie później poszło już z górki :)
Na każdych zajęciach panowała miła atmosfera, a poczucie humoru pana Waldemara nie pozwalało się nudzić ani przez chwilę podczas tych 30h zajęć. Dla niego nie było głupich pytań, zawsze rozwiewał wszelkie wątpliwości, dlatego mimo że wybrałam pana Waldemara losowo, poleciłam go już wszystkim moim znajomym :)).

sobota, 3 grudzień 2016

 

Kasia

Serdecznie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jazdy były dla mnie przyjemnością a jednocześnie przygotował mnie do egzaminu, który dzięki niemu udało mi się zdać za pierwszym razem. Lekcje były bezstresowe, a wszystkie niezrozumiałe dla mnie zagadnienia cierpliwie powtarzane nawet kilkanaście razy. Terminy jazd dostosowane były do moich pozostałych zajęć i obowiązków a za kierownicą czuje się dzięki niemu świetnie. Instruktor naprawdę godny polecenia!

piątek, 2 grudzień 2016

 

Ania

Serdecznie polecam jazdy z Łukaszem Busiem. Jest to instruktor z bardzo dużym zaangażowaniem w swoją pracę, co przekłada się na wysoki poziom szkolenia. Jest opanowany i cierpliwie tłumaczy wszelkie niejasności nawet po kilkanaście razy. Wszystko odbywa się w miłej atmosferze. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dziękuję bardzo :)

czwartek, 1 grudzień 2016

 

Kinga

Bardzo polecam szkołę, a szczególnie Łukasza Busia. Super podejście, cierpliwy instruktor, który naprawdę potrafi nauczyć jeździć nawet ludzi bardzo opornych :). Wszystko dokładnie tłumaczy, kilka razy jeśli trzeba do tego gwarantowana luźna bezstresowa atmosfera :).

wtorek, 29 listopad 2016

 

Michał

Bardzo polecam, a szczególnie pana Łukasza Busia z którym miałem
przyjemność mieć jazdy. Bardzo sympatyczny i cierpliwy instruktor potrafiący rozwiać każdą wątpliwość. Lekcje prowadzone profesjonalnie a przy tym bezstresowo i w miłej atmosferze. Egzamin zdany za pierwszym razem także wynik jest tego najlepszym potwierdzeniem. Gorąco polecam.

środa, 23 listopad 2016

 

Agata

Bardzo polecam pana Sławka Popławskiego, z którym miałam ogromną przyjemność uczyć się jazdy. Bardzo sympatyczny, spokojny i opanowany, tłumaczył wszystkie moje wątpliwości. Nauka jazdy z panem Sławkiem to była czysta przyjemność, dziękuję!

środa, 23 listopad 2016

 

Iza

Cztery razy podchodziłam do egzaminu jeżdżąc z instruktorem z innej szkoły. Zmieniłam go na Łukasza Busia i zdałam, za pierwszym razem. Jestem mega zadowolona :)

środa, 23 listopad 2016

 

Agnieszka

Z całym sercem polecam Krzysztofa Bliskiego. Sprawił,że dziewczyna, która na początku była przerażona perspektywą przejechania 3 metrów samochodem, zdała egzamin za pierwszym razem.Kadzić nie będę, ale jest to doprawdy instruktor idealny

wtorek, 22 listopad 2016

 

Dawid

Bardzo polecam Albara, zwłaszcza instruktora pana Arka :) Pełen profesjonalizm, bezstresowo, na spokojnie wszystko, praktyka jak i teoria zdana bez większych problemów.

sobota, 19 listopad 2016

 

Ewelina

Polecam instruktora KRZYSZTOFA BILSKIEGO :)
Egzamin praktyczny jak i teoretyczny zdany oczywiście za pierwszym razem :)
Wszystko wytłumaczy nawet po dwa razy. Atmosfera super, zero stresu :)
Taki instruktor to skarb :) Z powołania i pasją :)

piątek, 11 listopad 2016

 

Szymon

Przygodę z kursem rozpocząłem ponownie po kilku letniej przerwie. Wybrałem ten osk z polecenia albowiem brat tu zdawał kategorie B oraz C. I odrazu miłe zaskoczenie ze względu na godziny pracy moje "jazdy" musiały się odbywać w ekstremalnych godzinach. I tak trafiłem na pana Waldemara Kałużę a tak doświadczonego oraz umiejacego przekazać swą wiedzę instruktora ze świecą szukać. Indywidualne podejście do każdego kursanta, bezstresowo i prżyjemnie. Za rekomendacje niech służy też informacja iż jestem kolejnym z kolei kursantem który zdał za pierwszym razem !!! Chcesz zdać wybierz pana Waldk a.

środa, 26 październik 2016

 

Stanisław Tokarski

Serdecznie polecam szkołę. Bardzo sympatyczne i pomocne Panie w biurze, wszystkie sprawy da się załatwić sprawnie i w miłej atmosferze. Jeśli chodzi o instruktorów, polecam Pana Waldemara Kałużę. Jazdy z tym Instruktorem przebiegają w świetnej atmosferze, Pan Waldemar jest niezwykle wesołym człowiekiem, ale co najważniejsze świetnie zna się na tym co robi, potrafi nie tylko przygotować kursanta do egzaminu, ale przede wszystkim do jazdy po otrzymaniu dokumentu. Pan Waldemar potrafi świetnie wytłumaczyć wszystkie na pierwszy rzut oka trudne manewry i zasady poruszania się po drodze. Doko nuje rzeczy praktycznie niemożliwych, w 30 godzin jest w stanie przygotować osobę, która nigdy wcześniej nie siedziała za kierownicą, do pójścia na egzamin z przekonaniem, że zda się go w pierwszym terminie, bo jest się przygotowanym naprawdę bardzo dobrze. Co więcej, przekonanie zmienia się na egzaminie w fakt zdania za pierwszym razem. Raz jeszcze, z całym przekonaniem, polecam Pana Waldemara Kałużę. Jeśli chodzi o minusy, bo i takie muszą się pojawić, należałoby jako takowy wskazać szkolenie z pierwszej pomocy. Pan który je prowadzi przez półtorej godziny opowiada o tym jakim jest kierowcą, jak kursanci mają jeździć po drodze oraz dzieli się dziesiątkami swoich poglądów i opinii niezwiązanych z ruchem drogowym, a praktycznej wiedzy o pierwszej pomocy i zachowaniu w razie wypadku przekazuje minimum. Szkoda, choć z drugiej strony to zmarnowane półtorej godziny można zapomnieć biorąc pod uwagę ogrom zadowolenia z pozostałej części kurs u. Raz jeszcze polecam szkołę Albar, z pewnością wybrałbym ją ponownie gdybym miał ponownie odbyć kurs przygotowujący do zdawania egzaminów na prawo jazdy.

poniedziałek, 24 październik 2016

 

Mateusz

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy, profesjonalne wykłady oraz fantastyczni instruktorzy. Osobiście bardzo polecam instruktora Pana Waldemara Kałurze, który potrafi świetnie nauczyć jeździć oraz przygotować do egzaminu.

poniedziałek, 24 październik 2016

 

Kasia

Dziękuje moim czterem instruktorom: Konradowi, Bogdanowi, Szczepanowi a szczególnie Arkowi, który doprowadził mnie do samego egzaminu:)

środa, 19 październik 2016

 

Ania

Polecam OSK Albar, w szczególności instruktora Szczepana.
Bardzo cierpliwy, dokładny , zero stresu, Fajna atmosfera. Tłumaczy wszystko profesjonalnie.
Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem!
Cały kurs wspominam bardzo miło:)

środa, 19 październik 2016

 

Brygida

Bardzo polecam szkole Albar że względu na profesjonalizm i bardzo miła obsługę. Szczególnie polecam instruktora Seweryna. Umie przygotować do egzaminu i wprowadza komfortowa atmosferę na jazdach :))

poniedziałek, 17 październik 2016

 

Marcelina

Serdecznie polecam Albar a w szczególności instruktora Krzysztofa Bilskiego, super atmosfera na jazdach, zero stresu, zero nerwów, zawsze miły i uśmiechnięty. Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym, praktyczny za drugim razem a to tylko i wyłącznie z mojej winy, za pierwszym z powodu stresu sie nie udało. Gorąco polecam ! :)

czwartek, 6 październik 2016

 

Boguslaw

Witam, polecam szkole nauki jazdy Albar, a w szczegolnosci instruktora pana Waldemara Kaluze, ktory prowadzil moja nauke jazdy z cierpliwoscia, bezstresowo, ma profesjonalne podejscie, a kazdy moj blad zostal wytlumaczony i poprawiony. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem.
Ja robilem kurs ekspresowy, ktory zajal mi (wlacznie z egzaminami) jeden miesiac i dziesiec dni- Wszystko przebiegalo bardzo szybko, sprawnie i bez problemow.

niedziela, 2 październik 2016

 

Kasia

OSK ALBAR to świetny wybór dla wszystkich kandydatów na kierowców. Szczególnie polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Każdej jeździe towarzyszyła miła atmosfera i humor instruktora. Jednocześnie podejście było zawsze profesjonalne, wszystkie trasy egzaminacyjne przejeżdżone, a każdy problem szczegółowo objaśniony. Dodatkowo Krzysiek potrafi rewelacyjnie zmotywować przed egzaminem. Teoria, jak i praktyka oczywiście zdana za pierwszym razem. Cały kurs wspominam bardzo miło.
Jeszcze raz gorąco wszystkim polecam!

czwartek, 29 wrzesień 2016

 

Prezes

Polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego, regularne jazdy, zawsze ma dla Ciebie termin, wszystkie trasy egzaminacyjne dokładnie po parę razy przejeżdżone, bardzo się stara i zwraca uwagę na szczegóły. Zdane oczywiście za pierwszym razem, jak większość jego uczniów ;) Sprawy w szkółce szybko i bezproblemowo, gorąco polecam.

czwartek, 22 wrzesień 2016

 

Kamila

Bardzo polecam instruktora Pana Krzysztofa Bliskiego, który przede wszystkim nauczył mnie jeździć z głową. Każde jazdy w przyjemnej atmosferze, bez złości ani stresu, w pogodnym humorze, z dużą dawką nauki i cennych wskazówek. Zawsze potrafił znaleźć dla mnie czas, wszystko co chciałam zostało mi wytłumaczone jak najlepiej.
Jeszcze raz bardzo chciałabym podziękować Krzyśkowi za perfekcyjne przygotowanie mnie do egzaminu, przez co udało mi sie zdać za pierwszym razem, za cierpliwość oraz za miło spędzony czas.
Pozdrawiam Kamila ;))

czwartek, 22 wrzesień 2016

 

Kasia

Polecam jazdy z Panem Bogdanem - dokonuje niemożliwego. Ostatni raz zdawałam 3lata temu i po tym czasie stwierdziłam że chce spróbować ponownie.moj instruktor nie pracuje już w Albarze więc wzięłam numer do innego instruktora. Padło na Pana Bogdana więc Wystarczyły 2x 2 godzinne jazdy i egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem po tak długim okresie czasu!!! :)

wtorek, 13 wrzesień 2016

 

Sylwia

Serdecznie polecam szkółke Albar i jazdy z Panem Bogdanem, wszystko przebiegalo w miłej i przyjaznej atmosferze, każdy mój błąd zawsze został wytłumaczony i poprawiony, a jego wskazówki bardzo przydały mi się na egzaminie przez co prawko zdałam juz za pierwszym razem :D

poniedziałek, 12 wrzesień 2016

 

Paulina

Zapisałam się do szkoły Albar ponieważ słyszałam o niej bardzo dobre opinie, ale to z czym się spotkałam w rzeczywistości przekroczyło wszelkie moje wyobrażenia! Wszyscy bardzo pomocni i idący na rękę, szczerze dbający o kursanta, sympatyczni i rzetelni. Mój Instruktor Krzysztof Bilski to najwspanialszy instruktor z jakim miałam przyjemność jeździć. Zawsze miał dla mnie czas pomimo napiętego grafiku, był bardzo cierpliwy i przesympatyczny! Każda lekcja wypełniona była naprawdę sporą dawką nauki, ale nie brakowało przy tym też humorystycznych wstawek, które dopełniały super a tmosferę w aucie. Sprawdzał moją wiedzę na każdym kroku, dbając o jej utrwalenie i by mieć pewność, że na 100% wszystko jest przeze mnie zrozumiałe. Pomimo faktu, że egzaminator chciał ze wszystkich sił wyprowadzić mnie z równowagi i zdenerwować, dzięki Krzyśkowi udało mi się zdać za pierwszym razem! Jestem ogromnie wdzięczna, że trafiłam do tej szkoły pod opiekę takiego instruktora. Gorąco wszystkim polecam i będzie mi brakowało wspólnych jazd ;)

środa, 7 wrzesień 2016

 

Edyta

Polecam szkołę ALBAR,bardzo miła atmosfera, bezstresowo. Najlepsze jazdy z Panem Krzysztofem Bilskim to jemu zawdzięczam dzisiejszy sukces,zdałam za pierwszym razem. Super gość zawsze znajdzie miejsce dla Ciebie i "wciśnie Cie w swój kalendarz".Gorąco polecam i dziękuję za cierpliwość :*

poniedziałek, 5 wrzesień 2016

 

Dominika

Polecam! ;) Jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze, zostałam dobrze przygotowana do egzaminu. Panie w biurze również BARDZO miłe i konkretne, "papierkowe" sprawy szybko załatwione, bez żadnych problemów. Będę wspominać z łezką w oku ;)

czwartek, 1 wrzesień 2016

 

Żaneta

ALBAR jest bardzo dobrym wyborem, wykłady plus praca własna i z teorią nie ma problemu. Jeśli chodzi o praktykę to jazdy koniecznie z Panem Krzysztofem. Atmosfera przyjazna, zero stresu, dużo cennych rad, mobilizacja, jasno przekazywane informacje i gwarantowany egzamin praktyczny za pierwszym podejściem. 💪🏼

poniedziałek, 29 sierpień 2016

 

Bartłomiej

Serdecznie polecam, wszystkim przygotowującym się do egzaminu praktycznego lekcje z Panem Krzysztofem Bilskim, egzamin zdany za pierwszym podejściem. Dzięki Krzysiu za wspaniałą atmosferę i cierpliwość. Do zobaczenia na Kleparzu, Pozdrawiam Bartek.😎😎😎😎

poniedziałek, 29 sierpień 2016

 

Patrycja D.

Gorąco polecam szkołę ALBAR. Wspaniali instruktorzy (serdecznie polecam i za razem pozdrawiam Pana Krzysztofa Bilskiego), miła atmosfera, rzeczywiście bezstresowo. Dzisiaj rano miałam egzamin praktyczny i zdałam za pierwszym razem. Polecam, polecam, polecam na 1000000% :)

środa, 17 sierpień 2016

 

Krzysztof B.

Jestem najszczęśliwszym posiadaczem prawa jazdy.Maksymalny wynik egzaminu teoretycznego oraz za pierwszym podejściem do egzaminu praktycznego wynik POZYTYWNY. A to wszystko dzięki nauce w Albar w szczególności instruktorowi P.WALDEMAROWI KAŁUŻA. Jest to człowiek o niebywałym bezstresowym podejściu do kursantów i ogromnym zasobie wiedzy. Bardzo serdecznie polecam.Mój expresowy kurs dał mi klucz do mojej przyszłości.Całokształt nauki oceniam znakomicie na wysokim poziomie.Polecam !!!!! :-)

wtorek, 16 sierpień 2016

 

Maciek

Gorąco polecam Albar.Swietna atmosfera i bezstresowa nauka.Szczególnie polecam instruktorów Jerzego i Mariusza Augustyna.To dzięki nim jazdy zaczynałem i konczylem z wielkim uśmiechem oraz egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za 1 razem.

sobota, 30 lipiec 2016

 

Ola

Serdeczne podziękowania dla szkoły Albar, szczególnie dla Pana Sławka Popławskiego, znakomitego instruktora ale przede wszystkim dobrego człowieka. Miła atmosfera, pełen profesjonalizm! Gorąco polecam!

czwartek, 21 lipiec 2016

 

Iwona

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy ALBAR, bardzo miłe i pomocne Panie w sekretariacie, ciekawe wykłady z teorii. Szczególne podziękowania dla instruktora Pana Waldemara Sułkowskiego za wiedzę, cierpliwość, rzetelność, uśmiech oraz wsparcie w chwilach wątpienia w swoje umiejętności :)))) każdemu życzę takiego wspaniałego instruktora :)))) dziękuję za wszystko :))))

czwartek, 21 lipiec 2016

 

Jula

Osk Albar na 100%! Jestem maksymalnie zadowolona :) Jak chodzi o jazdy to szczerze polecam Pana Arkadiusza- profesjonalizm i wiedza w każdym calu! Nauka jazdy autem to była czysta przyjemność w super atmosferze pozbawionej stresu! Egzamin zdany za 1 razem!

niedziela, 17 lipiec 2016

 

Łukasz

Krzysztof Bilski - tworzy fantastyczną atmosferę, potrafi z osoby która nie jeździła nigdy zrobić ogarniętego kierowcę. Perfekcyjne przygotowanie, wszystkie trasy wyjeżdżone w czasie, dar do nauki jazdy, po prostu profesjonalista. Oczywiście egzamin za pierwszym podejściem bez stresu ani problemów. Polecam w 100% jego, jak i całą szkołę Albar! :)

wtorek, 12 lipiec 2016

 

Magda

Bardzo polecam! Miły kontakt, fachowa pomoc, instruktor Waldemar oaza spokoju, cierpliwie wyjaśnia, a egzamin zdany za pierwszym razem :)

wtorek, 28 czerwiec 2016

 

Sabina

Bardzo polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego, za doskonale przygotowanie do egzaminu, pomocne rady i fajna atmosfere podczas jazd. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem.

wtorek, 28 czerwiec 2016

 

MC

Serdecznie polecam szkołę Albar! Egzamin zdany! Dziękuje panu Krzysztofowi Bilskiemu za przygotowanie do egzaminu, lekcje w przyjaznej atmosferze, nie bałam się o nic zapytać, pan Krzysztof cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania i dawał dużo praktycznych wskazówek, trasę egzaminacyjną miałam taką jak wyjeżdżoną na lekcjach :) Pozdrawiam :)

wtorek, 28 czerwiec 2016

 

wilczek

Chciałabym bardzo podziękować instruktorowi Krzysztofowi Bilskiemu za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu, za cierpliwość i spokój, cenne i przydatne wskazówki, za optymizm i wiarę, że uda mi się zdać egzamin za pierwszym razem, choć sama nie byłam o tym przekonana ;) a jednak i egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym podejściem :D
Jeszcze raz bardzo dziękuję i polecam naukę jazdy z Krzysztofem każdemu :)

wtorek, 21 czerwiec 2016

 

Kia Rio

Super szkoła. Dziękuję p. Waldkowi K. za cenne uwagi i mobilizację w chwilach mojego zniechęcenia, a Paniom z biura za odpowiedzi na wiele pytań :)

wtorek, 14 czerwiec 2016

 

Agnieszka

Polecam "Albar". Zarówno od strony teorii, jak i praktyki nie mam nic do zarzucenia. Instruktor - Waldek S.- profesjonalny, cierpliwy i przede wszystkim mający dobry kontakt z kursantami :) Polecam wszystkim!

piątek, 10 czerwiec 2016

 

Agnieszka

Panie w biurze miłe i pomocne, kurs teoretyczny wykładany bardzo dobrze, zrozumiale i przejrzyście. Jeżeli chodzi o jazdy - polecam mocno Pana Waldka! Wyrozumiały, cierpliwy i spokojny nawet wtedy, gdy po raz kolejny popełniłam ten sam błąd. Egzamin zdałam za drugim razem (za pierwszym z własnej głupoty oblałam na parkowanie), serdecznie polecam tę szkołę jazdy i pozdrawiam Panie z biura i Pana Waldka :)

czwartek, 2 czerwiec 2016

 

Karolina

Polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Jest to bardzo sympatyczna osoba, z poczuciem humoru i profesjonalnym podejściem do wykonywanego zawodu. Każda jazda bezstresowa, a wszelkie niejasności wytłumaczone. Dzięki Krzysztofowi zdałam za 1-szym razem bezbłędnie egzamin praktyczny:D Szczerze polecam każdej osobie która stoi przed wyborem instruktora :))

sobota, 28 maj 2016

 

Ola

Bardzo polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego. Świetnie wszystko tłumaczył, przygotował do egzaminu na najwyższym poziomie.
Egzamin zdałam za pierwszym razem :)

sobota, 28 maj 2016

 

Kerim

Polecam! Krzysztof Bliski to zdecydowanie najlepszy instruktor i świetny człowiek. Egzamin zdany za pierwszym.

sobota, 21 maj 2016

 

Jola

Świetna szkoła. Szczególnie dziękuję instruktorowi Krzyśkowi Bilskiemu. Najlepszy instruktor na świecie. Dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem! Bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Potrafi w odpowiedni sposób przekazać swoją wiedzę i przygotować do egzaminów. Jazdy z nim to sama przyjemność. Polecam!

piątek, 20 maj 2016

 

Michał

Polecam jazdy z niezwykle sympatyczną i cierpliwą Panią Małgosią. :) Egzamin dzięki jej pomocy zdany za 1. razem.

piątek, 13 maj 2016

 

Kinga

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę. W szczególności polecam instruktora Krzysztofa Bilskiego, ponieważ Jego profesjonalne podejście, umiejętność przekazywania wiedzy oraz cenne rady umożliwiły mi zdanie egzaminu za pierwszym razem a jazdy odbywały się w miłej atmosferze :)

piątek, 13 maj 2016

 

Wojtek

Polecam, pełny profesjonalizm ze strony instruktora Łukasza Busia!

czwartek, 12 maj 2016

 

AlexAlpha
 

Szkoła na świetnym poziomie. Zrozumiała i dobrze wyłożona teoria, idealna lokacja i co najważniejsze - instruktor! Pan Krzysztof B. ze stoickim spokojem wytłumaczył mi obsługę auta, manewry, zagrożenia, egzaminy (zarówno teoretyczny, jak i praktyczny) i dzięki niemu udało mi się zdać za pierwszym razem! Gorąco polecam - nawet ludzie bez wcześniejszego doświadczenia czują się pewnie i bezpiecznie.

poniedziałek, 9 maj 2016

 

 

Justyna

Szczerze polecam!!! Wszystko odbywa się w przyjaznej i bezstresowej atmosferze, a instruktor Szczepan cierpliwie i z zaangażowaniem tłumaczy wszystkie zawiłości drogowe :)

czwartek, 5 maj 2016

 

Dorota

Bardzo polecam Sławka Popławskiego przede wszystkiem dlatego, że...się nie poddał:) A miał bardzo oporny materiał do pracy. Jest niesamowicie cierpliwy i opanowany oraz szybko reaguje na nieprzewidziane sytuacje. Dziękuję!

czwartek, 21 kwiecień 2016

 

Michał G

Miałem przyjemność być kursantem w rękach Krzysztofa B. Pan Krzysztof nie tylko przygotował mnie do egzaminu, ale również nauczył jeździć z "głową" - dzięki czemu czuję się pewnie i bezpiecznie na drodze. Zdanie egzaminu za pierwszym podejściem to wyłącznie zasługa Pana Krzysztofa - dziękuję Tobie i szkole Albar!

poniedziałek, 18 kwiecień 2016

 

mags

Super. Ponad rok przerwy bez jeżdżenia, a po kilku lekcjach u Łukasza Busia egzamin praktyczny bez problemu!

sobota, 16 kwiecień 2016

 

Nataliia

Bardzo polecam szkołę Albar oraz instruktora Pana Sławka! Wcześniej nigdy w zyciu nie siedziałam za kierownicą więc na pierwszym wykładzie praktycznym zaczęlismy od podstaw, dla tego że nie wiedziałam nawet jak ruszyć. Byłam o tyle daleka od wiedzy o samochodach że do zajęć nie wiedziałam co się znajduje pod maską. Ale na praktycznych zajęciach krok za krokiem Sławko nauczył mnie wszystkiego i egzamin był zdany za pierwszym razem! Z góry dziękuję ci, Sławko! A Państwu BARDZO POLECAM PANA SŁAWKA jako instruktora oraz powodzenia w naucę!

niedziela, 10 kwiecień 2016

 

Ania

Polecam. Mój instruktor Łukasz Buś. Godny polecenia, cierpliwy i bardzo konkretny. Po 3 latach przerwy zdałam bezbłędnie! :)

piątek, 1 kwiecień 2016

 

Patrycja

Zdecydowanie polecam szkołę ALBAR.
W biurze panuje przemiła atmosfera, wszystko można załatwić bez stresu. Jeżeli chodzi o instruktorów to zdecydowanie polecam Krzysztofa Bilskiego. Do egzaminu przygotował mnie świetnie, teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Jazdy z nim były przyjemnością, udziela dużo cennych wskazówek. Jest niesamowicie cierpliwy i ma bardzo dobre podejście do swoich kursantów, przede wszystkim takich początkujących jak ja. Jest bardzo zaangażowany w to co robi, każda lekcja była bardzo cenna! POLECAM !!!

czwartek, 31 marzec 2016

 

Weronika

Polecam! Miałam najlepszego instruktora na świecie - Arek G. Bardzo cierpliwy, tłumaczy wszystko tyle razy ile trzeba, a ponadto atmosfera w czasie jazd super :) Można pogadać, pośmiać się.. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem.

czwartek, 31 marzec 2016

 

MK

Polecam ogromnie szkole Albar, miałam okazje poznać tę szkołę tylko na zajęciach doszkalających (kurs odbyty w innej szkole). Kilka godzin na lekcjach dodatkowych dodały mi pewności siebie za kierownicą, oraz instruktywne wskazówki od p. Krzyska Bilskiego umożliwiły mi bezstresowe zdanie egzaminu :) Przede wszystkim dziękuję p. Krzyśkowi za cierpliwość, mentorskie wsparcie i nauki jazdy po całym Krakowie nie tylko w okolicach ośrodka egzaminacyjnego :)

Również, chciałabym wyróżnić i podziękować p. Markowi, z którym miałam okazje jeździć. Świetny nauczyciel, umiejętnie wyławia "problemy/nawyki" i zawsze znajduje celne rady aby je zmienić.

Doskonale poświęcony czas i pieniądze, które warto zainwestować w bezstresową jazdę na i po egzaminie :)

Oczywiście egzamin zdany za PIERWSZYM razem.

POLECAM!

poniedziałek, 14 marzec 2016

 

BMW

Egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Dziękuję za wskazówki Panu Kałuży i polecam Go wszystkim. Konkretny, doskonały obserwator, a do tego wyczuwa się, że swoją pracę traktuje poważnie i wykonuje rzetelnie. A teraz chce się jeździć :)

środa, 9 marzec 2016

 

 

 


facebook